|
В мене на компі не відкривається цей файл, тому відкрию тут. |
|
Єбать, шо вона в мене робить на коплютері? |
|
Це якась магія |
|
Їбать слоніха це пізда Хоча, я б її виєбав |
|
Збоченець |
|
А у украинцев нет своих имиджборд? |
|
Есть, 2chhk |
|
Це наша борда і ми тут Боги. |
|
Це як чехи чи даги у Москві |
|
>Це як чехи чи даги у Москві Відмінна аналогія. |
|
А мы безбожники. |
|
Ви хлопці без яєць. |
|
У них есть свой раздел двача где банят русских, держу в курсе. /ukr |
|
Новоросия чо за хуйня? Де ламповий укр???? |
|
А да реально. А по какому поводу выпилили? Вроде даже после начала СВО был. |
|
Пару месяцев назад, хуй знает зачем и нахуя |
|
Мб абу дохуя патріотом став |
|
Уже давно patriot |
|
Мод начал брать денежку за возможность постить, типа, докажи, что не москаль. И это не шутка. |
|
Сбор там сделали на ВСУ и азербайджанец их ебанул. |
|
ПОлучажться, це не руснява борда. а азербаджанська? |
|
Ну он по гражданству россиянин. Азер он по национальности. |
|
>Ну он по гражданству россиянин. Азер он по национальности. Зараз рідкість в Росіїї шоб і національність і громадянство було російське. |
|
>У них есть свой раздел двача где банят русских, держу в курсе. Руснявых везде банят. |
|
Есть. Называется кропива.ч Но там все айпишники забанены кроме хохляцких. хохло-ВПН врубил, но все равно попасть че-то не смог. Не пускает. Почитал пару сохраненных копий тредов в гугле, ничего интересного особо. |
|
Там нудно, одні хохли, заебали |
|
Непонятно че впн не робит. Врубаю хохловский сервак, се равно не пускае. |
|
> кропива.ч Це для шизів і чуханів. Адекват там сидіти не буде. |
|
Лул. А типа на борде оккупанта адекват буде сидити? Хих, смищные вы, хихлы. |
|
Тут видосики смешные есть |
|
А там почему нет? |
|
Не нашел( |
|
Так почему ты не работаешь над этим как потреот? Ты думаешь почему тут смешно и весело? Мы любим россию и работаем над тем, чтобы борда была смешной и развлекательной. |
|
Ніде такої русофобії не бачив як тут, навіть від самих хіхлів) |
|
Потому что все хохлы тут. Да и ща забанили всю русофобию, почти. |
|
А как наводить русофобию на харкаче, и не палится? Нужно пользоваться эзоповым языком? |
|
Та ні, як раз від росіян русофобії більше всього як не дивно, так само як і від хохлятської сепарні українофобії більше ніж від будь-якого кацапа |
|
А менi нащо це робити |
|
Кстати судя по сохраненным копиям гугла там уже тоже зрада. И там даже кто-то на русском пиздит, что двойной лол. Вроде там раньше такого не допускалось. Кстати было вроде даже две борды. |
|
>Кстати было вроде даже две борды. Две чисто украинских? |
|
Там біомусор сидить, тут теж, але і адекватних вистачає. Тому тут краще. |
|
>біомусор Что ты подразумеваешь под этим? |
|
>Что ты подразумеваешь под этим? Різного роду лузерів і просто тупих людей. |
|
Ооо, якраз для мене виходить |
|
Не будь лохом. |
|
Тобі єбало розвалити чи шо |
|
Чувак, реально, не чипай те шо народжене мертвим(я про ту нещастну борду). |
|
Бля треба робити укр двач |
|
Я і не чіпав) |
|
Это Тарасотред? |
|
Ты против? |
|
Нет конечно, вы вымирающий вид, вам весь мир помогает, правда вы все равно вымрете((((( |
|
Чел создал хохлосрач на ровном месте, в то время как мог просто перенести файл в окно веб браузера, только пустое и файл бы открылся. |
|
Где ти побачив хiхлоcрiч? |
|
Где твоей мамке на ебло насрале. Ебальний - хохляцкий, срач - на нем |
|
Ну вот и доказательства. А мы смеялись, лахтой называли кто хохлов искал на борде. Хотя может быть лахта так тренируется балакать на мове. Потом будут хахлов тралить в их интернетах. |
|
(You) Я хахол |
|
Все мы тут хохлы и работаем в лахте на абубандита |
|
> хахлов тралить в их интернетах Лол. Народ-паразит даже в сеть качественно насрать не может. Их интернетах, топкек. |
|
А как вы так быстро перешли на свою мову? Вас с какого года заставляли ее учить или оно как-то само пошло пiсля гарiлки и сiла? |
|
Я чисто по приколу смiщна мова |
|
Жив на Донеччині, розмовляв російською, українською тіки в школі на уроках української, лол, після повномаштабки переїхав в Одесу і тут вже перейшов на українську(хоча по відчуттям тут сепарів більше ніж у нас лол), далося це доволі легко, буквально через місяць вже і сни українською почав бачити |
|
АБУ!!!!! ВВЕДИ ВОЙСКА! |
|
https://2ch.hk/b/res/299996225.html#299996225 БАЛЯЯЯЯЯ ТАМ НАШЕГО ГЛАВАРЯ СБУ СЛИЛО! ХАХЛЫЫЫЫЫЫ! |
|
Богиня! Есть моар? |
|
Судя по написанному, вы тупая свинья :З |
|
Хохлов бомбят. Снова> |
|
У чела з твого піка шось на їбалі. |
|
Оце дівка. Відтарабанив би її в дупцю |
|
Как же хочется прижать к себе этого укропского фембойчика и жесточайшым образом провести денацификацию его нацокраин, чтобы он пищал про "незалижну" окраину и молился своему бендере, пока я, Русский оккупант, захватчик с Востока, нависающий над ним как зверь заставлял его стонать своим огромным евразийским хуем. А в конце, взять его за славянские иссиня-черные волосы и спросить своим тяжелым как бас тубы голосом - "Еще будешь водиться с ребятами из западного блока?" - "Н-н-нет.." прошепчет он задыхающимся и всхлипывающим голосочком. |
|
*пік зі спящім пєтухом біля параші |
|
А ще говорять, что росіянці протистоять заходу в в їх гомодиктатурі. |
|
Напевно, я буду першим, хто відповість на твоє запитання. Загалом, ти швидше за все сидиш за комп'ютером від компанії Еппл, у якого часто не встановлений потрібний кодек для цього формату відео. Хоча таке характерне і для браузерів у вінді. У тебе завжди шебм не відкриваються? мiмо анон із львівщини, російською пишу з тонної помилок |
|
> У тебе завжди шебм не відкриваються? Ні, тільки ця чомусь в аудіоформаті і чомусь в відеоформаті вона з пошкодженнями показує. >мiмо анон із львівщини, російською пишу з тонної помилок Це добре. |
|
Значить саме відео зламано. Спробуй відкрити через стрім у плеєрі VLC. Я б і сам перевірив, але в мене зараз тільки айфон під рукою, він не відтворює шебмки в принципі |
|
Якого хуя не знати мову ворога це добре лол |
|
Бо розмови з ворогом мають тривати не довше автоматної черги Володимир Олександрович Зеленський |
|
А іпсо як проводити? А полонених допитувати? А сепарів прослуховувати? А диверсії в самій рашці робити як? Шо, не подумав про таке? |
|
Та я жарту. Та ні не жартую .кацапи самі себе обмануть |
|
Здавайся, хохоль! Тут Ахмат сила! |
|
У тебя там Залужного уволили, беги Киев штурмовать |
|
Одни уже доштурмовались в феврале 2022 года. 51 |
|
Ну ничего, можно тоже остановиться у столицы передумав в последний момент, улететь в африку и не возвращаться на самолёте больше |
|
ХОХОЛ? ПОГОДИТЕ, ЖИВОЙ ХОХОЛ? РЕАЛЬНО ХОХОЛ??????????? ВСЮ СЮДА ХОХОЛ НА ДВАЧ ЗАШЕЛ!!!!!!¡!!!! |
|
|
|
Почему хохлы не могут ответить на вопрос, что они уже 20 лет делают в РУнете? |
|
Що таке РУнет |
|
>Що таке РУнет Це коли рускіх нє |
|
>РУнет Сайты которыми владеют россияне, вестимо. |
|
> что они уже 20 лет делают в РУнете? Він взагалі існує?) |
|
>рунет >.hk |
|
Я не розумію. Напиши нормальною мовою))) |
|
Хрю-хрю. Хрю-хрю-хрю. Уиииии! |
|
Ну і нахуя ти по скотоублюдській знов шось висрав))) ТИ МЕ НЕ РО ЗУ МІ Є Ш? |
|
А почему бы и нет, это же по сути те же русские только немного подурневшие |
|
У мене фетіш на кацапських дівчаток і хлопчиків:3 |
|
Ти ревнуєш чи шо)) |
|
Не просто засуджую твої смаки |
|
Украинский интернет последние 10 лет это перемоги, любой писк против политики власти - подвал СБУ Украинцы наши братья меньшие, мы обязаны их спасать как военным путем убирая Зеленского, так и моральным путем, пуская и давая свободу на наших интернет площадках |
|
>любой писк против политики власти - подвал СБУ Я в укрнеті всі ці 10+ років тільки бачу піски проти влади, самий популярний контент це той, який про запороха і пі |
|
Фото Медісона, коли він сидів в Березані з Мопсом і Андрюхой Щаділо? |
|
Тому що укронета немаэ. Сетевые бомжi, короче. |
|
Тому що більшість із нас знає як мінімум дві мови практично на однаковому рівні. Я ось на двачах або рідонлі сиджу, або користуюся перекладачем, бо російську граматику знаю лише трохи краще, ніж ти українську, а значить якщо писатиму, то це здасться всім безглуздим нісенітницею. Хоча подібне поширене тільки в моїй і може бути в деяких частинах сусідніх областей, та й то серед молоді. Тому потреби існування укрнета немає, як такої. Без негативу, анон |
|
Ну добре. Я, русня, вже стал розуметь вашу мову, лiл. Чисто по смыслу понятно порой становится. |
|
Ну, у нас укрнет в телеграмі/тік тоці/інсті дуже розвинутий. |
|
Укртві якось чекнув. Краще вже тут по русски писать, чем сидіти в тому лайні. Хотя похуй на какой языке. Там ебанаты конченые обитают поголовно. Клеймо - уебище. |
|
>Укртві якось чекнув. Не треба там сидіти. Там тільки з прикольних Друже пеньок(реально смішний, він тролить укртві) |
|
|
|
Ебать сравнил. Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там свобода в геометрической прогрессии умножается со времен АТО. Долбоебы вы, конечно, и терпилы, сами допустили такую власть. Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. |
|
>Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там свобода в геометрической прогрессии умножается со времен АТО. С дивана? >Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. Ты что антисемит? |
|
> Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там Ахах зроз нахуй іди |
|
> что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. По перше він не наркожид, а наркоєврей, а по друге іді нахуй. |
|
>Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. >Стерли половину Донецкой области |
|
>Стерли половину Донецкой области Минусы будут? |
|
Где плюсы? |
|
Нейтрально кароч. |
|
Живу на оплоті бандерівщини - Волині. Один раз на початку війни прилетіла ракета тьху тьху тьху цей анон правий. постраждали здебільшого російськомовні |
|
>цей анон правий. постраждали здебільшого російськомовні Факти. |
|
І ще додам до твого: жорстка мобка з бусіками іде на сході, окрім обстрілів, а не на заході. |
|
Двачаю 2 роки зазвичай хожу пішки і не користуюсь громадським транспортом |
|
Ну хз, пацики з Донеччини кажуть шо такої хуйні як у нас в Одесі у них нема |
|
Ну умовно на сході, Одеса це перше місце по цій хуйні. |
|
Какой хуйни? |
|
Тебе єбати не повинно |
|
Я живу тут |
|
|
|
На самом вы тут все ебаные зрадники. Если СБУшник узнает что вы тут сидите вам пизда. Хотя вам и так пизда. Как вы по улице то ходите? Пиздец. Вы вообще пишите из Украины или с европы? |
|
Узнает сбу и че |
|
Ну ты шпион по сути. |
|
За чим шпигую? |
|
Так в стане ворога же |
|
Чого пізда то? Ресурс у відкритому доступі + самі СБУшніки тут засідають так то))) По вулиці в берцах щегаляю. |
|
>СБУшніки тут засідають так то Пруф, їм нема коли |
|
Половина знайомих ще навіть АТОшників тут сиділа, я вже не кажу про тих хто зараз мобілізований чи добровольцем пішов, лол В 19му році з нацгвардійцями бухав в Слов'янську і майже всі про двощ знали)) |
|
|
|
Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! |
|
Новорiчний подарунок |
|
>Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! Хохлы у тебя борду уже давно угнали, а ты все гет сторожишь. Паблики двача модерируюстся хохлами давно. |
|
Якщо це дійсно так, то я їх маму їбав хуєсоси |
|
>Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! |
|
|
|
Всім нашим полотна зі Слов'янську |
|
О, я теж звiдси |
|
А я з Рівного о/ |
|
Отож, буває ж таке |
|
С какого района? |
|
Антон, ты? |
|
Ну и ладно( |
|
Чого звав, Сларк? |
|
|
|
Хто поняв той поняв |
|
З хмурим? |
|
Ой блять. З марками? Ти ембом пробував? Хуйня. |
|
|
|
Я за эту хуйню могу репорт кинуть и будет бан. Но сегодня пожалею тебя и твой куб из поросячих шкур. А вообще так над своими согражданами издеваться — кощунство, ты ж сам не сегодня завтра мобилизуешься. |
|
Причина подрыва? |
|
> могу репорт кинуть Кінь собі хуй за щоку. |
|
>хiй! Поправил. |
|
Спочатку хотів так і написати. |
|
|
|
Одесити є? Порадьте магаз з квадратами пліз, приїхав сюди і скіки не брав всюди наєбалово |
|
>Порадьте магаз з квадратами З якими квадратами? |
|
> квадратами > квадратюми Лахта настолько обезумела, что копирует разные виды суржика |
|
Якими квадратюми? |
|
|
|
Обрыги окончательный тараспереход совершили или что? |
|
А твої батьки робили транспероход? |
|
Спокiйнiше |
|
|
|
Госпожа М? |
|
Бідна жінка, таке горе в неї сталося, домашній улюбленесь з вікна зістрибнув((( |
|
Панянці М потрібно поставити величезний пам'ятник, це ж скільки потрібно терпіння й сили духу, аби прожити ось з цим поросятом жирним стільки років. |
|
Хто всі ці люди блядь |
|
Поїхавші ру. наці-аналісти імперці, під крилом гєбні |
|
|
|
Угомонитесь, хохлы ебаные. ХУесосы, съебите с борды, нахуя вы вообще сюда пришли, идите блять телевизор смотрите и зелю слушайте |
|
Угомонись, ватан пидоракинский, съеби с борды, нахуя ты сюда пришел тебе надо мусор с дома вынести а не в телевизоре Путина смотреть |
|
|
|
Петро Порох разом з нами Петро Порох в кожнім із нас І Рошен з солодким крилами Допоможе в скрутний час |
|
>Петро Сумно, коли молодь співає про гітлера, передразнюючи оригінал. |
|
|
|
Пацикі, купуйте вино в Сільпо Косалето бьянко за 119 грн. дуже легке і смачне. |
|
В таврії мороша 0.5 по 80 гривень) |
|
Єбав ваші мороши і козацькі ради |
|
Ти шо попух дядя ще скажи шо банку козацьку не потягнеш |
|
Нє, не потяну. І фєн за 700 і кокс за 6 тис. не нюхну. |
|
|
|
переведите мем на русский там че то про пизду с ростом 1 65 см? |
|
Типы 165см такие типа рассказывают чето: когда я был маленьким... Чел, когда это было, сегодня утром? |
|
|
|
Хаха, пишите ещё. Очень смешит читать этот язык. |
|
Тут хoхлiв нема, це всё гугл транслейт |
|
|
|
Підписуйтесь на паблік ХОХЛОЛАЙФ вконтакті)0)) |
|
Бля цеж мій паблік лол |
|
Моя повага |
|
|
|
З тяночкою теж хуйово. Я хохол доречі. |
|
А з кунчіком? |
|
|
|
Рекаестую приколи закарпатською |
|
|
|
Як же хуйово без тяночки.... |
|
|
|
КТО ТАКОЙ ИЛЮШКА ЖОПИЧ? |
|
Ілья Медісон король БілорусьТуба |
|
|
|
Хлопцi, вже скоро ГIТ |
|
|
|
Чия жінка? |
|
|
|
Вчора створив тред і в оп-пості додав рзйоб від ГУР. Вони повидаляли всі інші шемб з того треду і всі мною написані відповіді, вже другу дому постять в мій тред свій кал. Вони настільки тупі, чи просто чекають коли лахта перекрие комментами відео з оп-поста? |
|
|
|
А, понятно. Я так понял вы уже скинули располаги депутатов рады и зеленского, но их не разбомбили и вы теперь обиделись, да? |
|
|
|
На мотив припева из песни группы Секрет - Домой Хохлы-ыыы Хохлы-ыыы Какие же хохлы дегенераты пиздец. Хохлы-ыыы |
|
|
|
Ахуенный пиг! А лучше качеством есть? Я собираю. |
|
|
|
ВСЕ! Хлопцi, я срати пiшов, ми все проэбали |
|
|
|
Немає вже сечі терпіти ці пекельні борошна |