В мене на компі не відкривається цей файл, тому відкрию тут. Єбать, шо вона в мене робить на коплютері? Це якась магія Їбать слоніха це пізда Хоча, я б її виєбав Збоченець А у украинцев нет своих имиджборд? Есть, 2chhk Це наша борда і ми тут Боги. Це як чехи чи даги у Москві >Це як чехи чи даги у Москві Відмінна аналогія. А мы безбожники. Ви хлопці без яєць. У них есть свой раздел двача где банят русских, держу в курсе. /ukr Новоросия чо за хуйня? Де ламповий укр???? А да реально. А по какому поводу выпилили? Вроде даже после начала СВО был. Пару месяцев назад, хуй знает зачем и нахуя Мб абу дохуя патріотом став Уже давно patriot Мод начал брать денежку за возможность постить, типа, докажи, что не москаль. И это не шутка. Сбор там сделали на ВСУ и азербайджанец их ебанул. ПОлучажться, це не руснява борда. а азербаджанська? Ну он по гражданству россиянин. Азер он по национальности. >Ну он по гражданству россиянин. Азер он по национальности. Зараз рідкість в Росіїї шоб і національність і громадянство було російське. >У них есть свой раздел двача где банят русских, держу в курсе. Руснявых везде банят. Есть. Называется кропива.ч Но там все айпишники забанены кроме хохляцких. хохло-ВПН врубил, но все равно попасть че-то не смог. Не пускает. Почитал пару сохраненных копий тредов в гугле, ничего интересного особо. Там нудно, одні хохли, заебали Непонятно че впн не робит. Врубаю хохловский сервак, се равно не пускае. > кропива.ч Це для шизів і чуханів. Адекват там сидіти не буде. Лул. А типа на борде оккупанта адекват буде сидити? Хих, смищные вы, хихлы. Тут видосики смешные есть А там почему нет? Не нашел( Так почему ты не работаешь над этим как потреот? Ты думаешь почему тут смешно и весело? Мы любим россию и работаем над тем, чтобы борда была смешной и развлекательной. Ніде такої русофобії не бачив як тут, навіть від самих хіхлів) Потому что все хохлы тут. Да и ща забанили всю русофобию, почти. А как наводить русофобию на харкаче, и не палится? Нужно пользоваться эзоповым языком? Та ні, як раз від росіян русофобії більше всього як не дивно, так само як і від хохлятської сепарні українофобії більше ніж від будь-якого кацапа А менi нащо це робити Кстати судя по сохраненным копиям гугла там уже тоже зрада. И там даже кто-то на русском пиздит, что двойной лол. Вроде там раньше такого не допускалось. Кстати было вроде даже две борды. >Кстати было вроде даже две борды. Две чисто украинских? Там біомусор сидить, тут теж, але і адекватних вистачає. Тому тут краще. >біомусор Что ты подразумеваешь под этим? >Что ты подразумеваешь под этим? Різного роду лузерів і просто тупих людей. Ооо, якраз для мене виходить Не будь лохом. Тобі єбало розвалити чи шо Чувак, реально, не чипай те шо народжене мертвим(я про ту нещастну борду). Бля треба робити укр двач Я і не чіпав) Это Тарасотред? Ты против? Нет конечно, вы вымирающий вид, вам весь мир помогает, правда вы все равно вымрете((((( Чел создал хохлосрач на ровном месте, в то время как мог просто перенести файл в окно веб браузера, только пустое и файл бы открылся. Где ти побачив хiхлоcрiч? Где твоей мамке на ебло насрале. Ебальний - хохляцкий, срач - на нем Ну вот и доказательства. А мы смеялись, лахтой называли кто хохлов искал на борде. Хотя может быть лахта так тренируется балакать на мове. Потом будут хахлов тралить в их интернетах. (You) Я хахол Все мы тут хохлы и работаем в лахте на абубандита > хахлов тралить в их интернетах Лол. Народ-паразит даже в сеть качественно насрать не может. Их интернетах, топкек. А как вы так быстро перешли на свою мову? Вас с какого года заставляли ее учить или оно как-то само пошло пiсля гарiлки и сiла? Я чисто по приколу смiщна мова Жив на Донеччині, розмовляв російською, українською тіки в школі на уроках української, лол, після повномаштабки переїхав в Одесу і тут вже перейшов на українську(хоча по відчуттям тут сепарів більше ніж у нас лол), далося це доволі легко, буквально через місяць вже і сни українською почав бачити АБУ!!!!! ВВЕДИ ВОЙСКА! https://2ch.hk/b/res/299996225.html#299996225 БАЛЯЯЯЯЯ ТАМ НАШЕГО ГЛАВАРЯ СБУ СЛИЛО! ХАХЛЫЫЫЫЫЫ! Богиня! Есть моар? Судя по написанному, вы тупая свинья :З Хохлов бомбят. Снова> У чела з твого піка шось на їбалі. Оце дівка. Відтарабанив би її в дупцю Как же хочется прижать к себе этого укропского фембойчика и жесточайшым образом провести денацификацию его нацокраин, чтобы он пищал про "незалижну" окраину и молился своему бендере, пока я, Русский оккупант, захватчик с Востока, нависающий над ним как зверь заставлял его стонать своим огромным евразийским хуем. А в конце, взять его за славянские иссиня-черные волосы и спросить своим тяжелым как бас тубы голосом - "Еще будешь водиться с ребятами из западного блока?" - "Н-н-нет.." прошепчет он задыхающимся и всхлипывающим голосочком. *пік зі спящім пєтухом біля параші А ще говорять, что росіянці протистоять заходу в в їх гомодиктатурі. Напевно, я буду першим, хто відповість на твоє запитання. Загалом, ти швидше за все сидиш за комп'ютером від компанії Еппл, у якого часто не встановлений потрібний кодек для цього формату відео. Хоча таке характерне і для браузерів у вінді. У тебе завжди шебм не відкриваються? мiмо анон із львівщини, російською пишу з тонної помилок > У тебе завжди шебм не відкриваються? Ні, тільки ця чомусь в аудіоформаті і чомусь в відеоформаті вона з пошкодженнями показує. >мiмо анон із львівщини, російською пишу з тонної помилок Це добре. Значить саме відео зламано. Спробуй відкрити через стрім у плеєрі VLC. Я б і сам перевірив, але в мене зараз тільки айфон під рукою, він не відтворює шебмки в принципі Якого хуя не знати мову ворога це добре лол Бо розмови з ворогом мають тривати не довше автоматної черги Володимир Олександрович Зеленський А іпсо як проводити? А полонених допитувати? А сепарів прослуховувати? А диверсії в самій рашці робити як? Шо, не подумав про таке? Та я жарту. Та ні не жартую .кацапи самі себе обмануть Здавайся, хохоль! Тут Ахмат сила! У тебя там Залужного уволили, беги Киев штурмовать Одни уже доштурмовались в феврале 2022 года. 51 Ну ничего, можно тоже остановиться у столицы передумав в последний момент, улететь в африку и не возвращаться на самолёте больше ХОХОЛ? ПОГОДИТЕ, ЖИВОЙ ХОХОЛ? РЕАЛЬНО ХОХОЛ??????????? ВСЮ СЮДА ХОХОЛ НА ДВАЧ ЗАШЕЛ!!!!!!¡!!!! Почему хохлы не могут ответить на вопрос, что они уже 20 лет делают в РУнете? Що таке РУнет >Що таке РУнет Це коли рускіх нє >РУнет Сайты которыми владеют россияне, вестимо. > что они уже 20 лет делают в РУнете? Він взагалі існує?) >рунет >.hk Я не розумію. Напиши нормальною мовою))) Хрю-хрю. Хрю-хрю-хрю. Уиииии! Ну і нахуя ти по скотоублюдській знов шось висрав))) ТИ МЕ НЕ РО ЗУ МІ Є Ш? А почему бы и нет, это же по сути те же русские только немного подурневшие У мене фетіш на кацапських дівчаток і хлопчиків:3 Ти ревнуєш чи шо)) Не просто засуджую твої смаки Украинский интернет последние 10 лет это перемоги, любой писк против политики власти - подвал СБУ Украинцы наши братья меньшие, мы обязаны их спасать как военным путем убирая Зеленского, так и моральным путем, пуская и давая свободу на наших интернет площадках >любой писк против политики власти - подвал СБУ Я в укрнеті всі ці 10+ років тільки бачу піски проти влади, самий популярний контент це той, який про запороха і пі Фото Медісона, коли він сидів в Березані з Мопсом і Андрюхой Щаділо? Тому що укронета немаэ. Сетевые бомжi, короче. Тому що більшість із нас знає як мінімум дві мови практично на однаковому рівні. Я ось на двачах або рідонлі сиджу, або користуюся перекладачем, бо російську граматику знаю лише трохи краще, ніж ти українську, а значить якщо писатиму, то це здасться всім безглуздим нісенітницею. Хоча подібне поширене тільки в моїй і може бути в деяких частинах сусідніх областей, та й то серед молоді. Тому потреби існування укрнета немає, як такої. Без негативу, анон Ну добре. Я, русня, вже стал розуметь вашу мову, лiл. Чисто по смыслу понятно порой становится. Ну, у нас укрнет в телеграмі/тік тоці/інсті дуже розвинутий. Укртві якось чекнув. Краще вже тут по русски писать, чем сидіти в тому лайні. Хотя похуй на какой языке. Там ебанаты конченые обитают поголовно. Клеймо - уебище. >Укртві якось чекнув. Не треба там сидіти. Там тільки з прикольних Друже пеньок(реально смішний, він тролить укртві) Ебать сравнил. Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там свобода в геометрической прогрессии умножается со времен АТО. Долбоебы вы, конечно, и терпилы, сами допустили такую власть. Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. >Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там свобода в геометрической прогрессии умножается со времен АТО. С дивана? >Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. Ты что антисемит? > Я отсюда прекрасно вижу и знаю как у вас там Ахах зроз нахуй іди > что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. По перше він не наркожид, а наркоєврей, а по друге іді нахуй. >Нехуй обижаться, что мы вашего наркожида теперь кинжалами не взрываем. >Стерли половину Донецкой области >Стерли половину Донецкой области Минусы будут? Где плюсы? Нейтрально кароч. Живу на оплоті бандерівщини - Волині. Один раз на початку війни прилетіла ракета тьху тьху тьху цей анон правий. постраждали здебільшого російськомовні >цей анон правий. постраждали здебільшого російськомовні Факти. І ще додам до твого: жорстка мобка з бусіками іде на сході, окрім обстрілів, а не на заході. Двачаю 2 роки зазвичай хожу пішки і не користуюсь громадським транспортом Ну хз, пацики з Донеччини кажуть шо такої хуйні як у нас в Одесі у них нема Ну умовно на сході, Одеса це перше місце по цій хуйні. Какой хуйни? Тебе єбати не повинно Я живу тут На самом вы тут все ебаные зрадники. Если СБУшник узнает что вы тут сидите вам пизда. Хотя вам и так пизда. Как вы по улице то ходите? Пиздец. Вы вообще пишите из Украины или с европы? Узнает сбу и че Ну ты шпион по сути. За чим шпигую? Так в стане ворога же Чого пізда то? Ресурс у відкритому доступі + самі СБУшніки тут засідають так то))) По вулиці в берцах щегаляю. >СБУшніки тут засідають так то Пруф, їм нема коли Половина знайомих ще навіть АТОшників тут сиділа, я вже не кажу про тих хто зараз мобілізований чи добровольцем пішов, лол В 19му році з нацгвардійцями бухав в Слов'янську і майже всі про двощ знали)) Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! Новорiчний подарунок >Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! Хохлы у тебя борду уже давно угнали, а ты все гет сторожишь. Паблики двача модерируюстся хохлами давно. Якщо це дійсно так, то я їх маму їбав хуєсоси >Гоните хохлов с двача, они хотят украсть наш гет! Всім нашим полотна зі Слов'янську О, я теж звiдси А я з Рівного о/ Отож, буває ж таке С какого района? Антон, ты? Ну и ладно( Чого звав, Сларк? Хто поняв той поняв З хмурим? Ой блять. З марками? Ти ембом пробував? Хуйня. Я за эту хуйню могу репорт кинуть и будет бан. Но сегодня пожалею тебя и твой куб из поросячих шкур. А вообще так над своими согражданами издеваться — кощунство, ты ж сам не сегодня завтра мобилизуешься. Причина подрыва? > могу репорт кинуть Кінь собі хуй за щоку. >хiй! Поправил. Спочатку хотів так і написати. Одесити є? Порадьте магаз з квадратами пліз, приїхав сюди і скіки не брав всюди наєбалово >Порадьте магаз з квадратами З якими квадратами? > квадратами > квадратюми Лахта настолько обезумела, что копирует разные виды суржика Якими квадратюми? Обрыги окончательный тараспереход совершили или что? А твої батьки робили транспероход? Спокiйнiше Госпожа М? Бідна жінка, таке горе в неї сталося, домашній улюбленесь з вікна зістрибнув((( Панянці М потрібно поставити величезний пам'ятник, це ж скільки потрібно терпіння й сили духу, аби прожити ось з цим поросятом жирним стільки років. Хто всі ці люди блядь Поїхавші ру. наці-аналісти імперці, під крилом гєбні Угомонитесь, хохлы ебаные. ХУесосы, съебите с борды, нахуя вы вообще сюда пришли, идите блять телевизор смотрите и зелю слушайте Угомонись, ватан пидоракинский, съеби с борды, нахуя ты сюда пришел тебе надо мусор с дома вынести а не в телевизоре Путина смотреть Петро Порох разом з нами Петро Порох в кожнім із нас І Рошен з солодким крилами Допоможе в скрутний час >Петро Сумно, коли молодь співає про гітлера, передразнюючи оригінал. Пацикі, купуйте вино в Сільпо Косалето бьянко за 119 грн. дуже легке і смачне. В таврії мороша 0.5 по 80 гривень) Єбав ваші мороши і козацькі ради Ти шо попух дядя ще скажи шо банку козацьку не потягнеш Нє, не потяну. І фєн за 700 і кокс за 6 тис. не нюхну. переведите мем на русский там че то про пизду с ростом 1 65 см? Типы 165см такие типа рассказывают чето: когда я был маленьким... Чел, когда это было, сегодня утром? Хаха, пишите ещё. Очень смешит читать этот язык. Тут хoхлiв нема, це всё гугл транслейт Підписуйтесь на паблік ХОХЛОЛАЙФ вконтакті)0)) Бля цеж мій паблік лол Моя повага З тяночкою теж хуйово. Я хохол доречі. А з кунчіком? Рекаестую приколи закарпатською Як же хуйово без тяночки.... КТО ТАКОЙ ИЛЮШКА ЖОПИЧ? Ілья Медісон король БілорусьТуба Хлопцi, вже скоро ГIТ Чия жінка? Вчора створив тред і в оп-пості додав рзйоб від ГУР. Вони повидаляли всі інші шемб з того треду і всі мною написані відповіді, вже другу дому постять в мій тред свій кал. Вони настільки тупі, чи просто чекають коли лахта перекрие комментами відео з оп-поста? А, понятно. Я так понял вы уже скинули располаги депутатов рады и зеленского, но их не разбомбили и вы теперь обиделись, да? На мотив припева из песни группы Секрет - Домой Хохлы-ыыы Хохлы-ыыы Какие же хохлы дегенераты пиздец. Хохлы-ыыы Ахуенный пиг! А лучше качеством есть? Я собираю. ВСЕ! Хлопцi, я срати пiшов, ми все проэбали Немає вже сечі терпіти ці пекельні борошна Шо ви, пацики, чим займається? Я його знаю, це Зеленський? Ждем что бох хохлов скажет. Покажіть свои фінгербокси Побільше би таких тредів Це буде наше УКРАIНСЬКЕ Хохол, уходи с двощей! Як же хочеться кунчіка >98 Так это не гет. Свинохохлам пизда Ми його зловим! Я хохол доречі Так це куб Ловим гет