Напиши "Господи, благослови", и в твоей жизни всё будет хорошо. Господи, благослови Отче наш, Иже еси на небесе́х! Да святится имя Твое, да прии́дет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси́ и на земли́. Хлеб наш насущный да́ждь нам дне́сь; и оста́ви нам до́лги наша, якоже и мы оставляем должнико́м нашим; и не введи нас во искушение, но изба́ви нас от лукаваго. Яко Твое есть Царство и сила, и слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь. Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослави! Слава Иисусу Христу! Смерть Антихристу! Господи Благослови Господи благослови Абу, благослови! Спасибо, Абу! Абу благословил этот пост. Господи, благослови! Господи, благослови Господи, благослави Господи, благослови. Господи Благослови! Господи, благослови. "Господи, благослови" Господи, благослови господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Ебал Иисусика пидорасика на спине его раздолбленной мамаши шлюхи девы марии. Я не раб, как хочу так и говорю. "Господи, благослови" Господи, благослови Господи, благослови Бога нет, его съел богоед. ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ Не молитесь в этот тред. Молите Отца нашего. >> 304744506 ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ ⛥ Впустите Иисуса в свою жизнь. Изучайте Евангеле. Вы откроете для себя истинный путь. Иисус любит всех нас. Господи, благослови отомстить врагам. я перданул и обосрал твою мать, всех кто написал в этом треде ждет рак жопы Господи, Иисусе Христе, сыне Божий, помилуй мя грешнаго! Господи благослови всех сыновей и дочерей твоих!! Аминь. Господи, Благослови. Иисусе я вечный раб твой! Аминь. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослави! Господи, благослови! Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови. Господи, благослови господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Господи, благослови Госпожи, благослови Господи, благослови